Globifer Forte vastartalmú tabletta

5.500 Ft

GlobiFer forte vas és hemoglobin táplálékkiegészítő olyan esetekben, amikor a hagyományos táplálkozás nem biztosít elegendő vasat.

Átmeneti készlethiány miatt nem rendelhető

EAN: 5425035663009 Kategóriák: ,

Leírás

Az elégséges vasbevitel létfontosságú a test életviteli funkciói szempontjából, mivel hatással van a vörösvértestek képződésére. A vas hiánya gyengeséget, fáradtságot és szédülést okoz. A GlobiFer forte egy tablettában 18 mg vasat és 510 mg hemoglobint tartalmaz, amelyek a szervezet számára nélkülözhetetlenek a rendszeres étrend hiányos bevitele esetén, vagy bizonyos személyek – például terhes nők vagy szopósok, idős emberek és gyermekek és fiatalok – fejlődésének fokozott szükségessége esetén.

Használata

Napi 1-2 tabletta vízzel történő bevétele ajánlott

Összetevők

Szarvasmarha hemoglobin por, mikrokristályos cellulóz, vas(II)-szulfát, kalcium-hidrogénfoszfát, polivinil-polipirrolidon, Opadry II white (polivinil-alkohol, titán-dioxid, talkum, polietilén-glikol, szójalecitin, indigotin), magnézium-sztearát, szilícium-dioxid, Opadry II red brownish (hipromellóz, polidextróz, vörös vas-oxid, talkum, migliol), hipromellóz, vörös vas-oxid, titán-dioxid, fekete vas-oxid

Gyártó

Integrated Pharma Solutions