Glutabalance Psorio Forte liposzómás glutation tartalmú étrend-kiegészítő folyadék 150 ml

5.390 Ft

Általános méregtelenítésre (oltások, anyagcsere-zavarok, helytelen táplálkozás vagy egyéb betegségek esetén felgyülemlett méreganyagok, nehézfémek kivezetésére).

Hosszan elhúzódó fertőzések után (pl. poszt-COVID szindróma) az immunrendszer normál működésének helyreállítására.

  • A glutation a legsokoldalúbb antioxidáns, mely hozzájárul a test védekezőképességéhez és a támogatja annak öntisztító folyamatait.
  • A Glutabalance Forte a tiszta glutationon kívül a glutation természetes megképzőséhez elengedhetetlen prekurzorokat is tartalmazza: N-acetil-cisztein, L-glutation, L-glicin. Ezzel hozzájárul a test saját glutation-termelő képességének fokozásához.
  • C- és D-vitamin tartalma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
  • Máriatövis tartalma támogatja a máj egészségét és hozzájárul annak méregtelenítő potenciáljához, melyen keresztül segíti a test megtisztulását.
  • Lutein és B5-vitamin tartalma hozzájárul a bőr hidratáltságához, küzd a hámlás és a bőrszárazság ellen, segítve a bőr normál állapotának visszaállítását és fenntartását.

Leírás

A glutation egy három alkotóelemből – ciszteinből, glutaminsavból és glicinből – álló, antioxidáns aktivitással rendelkező fehérje. A glutation a méregtelenítésben, vagyis a szervezetben felhalmozódó, azt károsító anyagok eltávolításában is részt vesz. Az ilyen folyamatokban a szervezetidegen anyagokból vízben jól oldódó vegyületek képződnek, amelyek könnyen távoznak a sejtekből. A glutationnak mindezen túl szerepe van az immunműködésben, valamint a kóros működésű sejtek szervezetből történő eltávolításában is.

A Glutabalance termékeinek hatóanyagai hozzájárulnak az egészséges és megfelelően hidratált bőrért.

HATÓANYAG mg hatóanyag
1 napi adagban
GLUTATION 250
N-acetil-cisztein 100
L-glutamin 90
L-glicin 45
C-vitamin 250
Máriatövismag olaj 3
D3-vitamin 0,05
B5-vitamin 6
Glicerin 1 000,00
Szurokfű tinktúra 1
Lutein-antiox 5
Fekete köménymag olaj 1
Édesítőszer 5
Szója lecitin 100
Tartósító 15

Akik ezt a terméket választották ezeket vásárolták még: