Akció!

Nenedent® gyermekfogkrém fluoriddal, eper-málna ízű

926 Ft

Gyermek fogkrém kovagéllel, 500 ppm fluoriddal és 13% xilittel. Háromszoros védelem a fogszuvasodás ellen. A kovagél kíméletesen tisztítja a tejfogakat, a fluorid erősíti a fogzománcot és elősegíti a elvesztett ásványi sók pótlását, a xilit pedig gátolja a fogszuvasodást. Gyermekeknek 4 éves kortól.

EAN: 4102968000033 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A Nenedent® fluortartalmú gyermekfogkrémet kifejezetten a gyermekek igényeire szabva fejlesztették ki, hogy összetevőivel teljes védelmet nyújtson a tejfogaknak, melyek zománcavastagsága vékony, körülbelül egyharmada a végleges fogakénak.

A Nenedent® fluortartalmú gyermekfogkrémben lévő 500 ppm fluorid megerősíti a tejfogak vékony zománcát és a magas 13% xilit-tartalma bizonyítottan gátolja a fogszuvasodás kialakulását és a baktériumok elszaporodását. Ezenkívül kellemes gyümölcsös ízzel rendelkezik, amelynek segítségével gyermeke gyorsan megszokja a rendszeres fogmosást.

A termék előnyei:
  • 500 ppm fluorid tartalom
  • 13% xilitolt tartalmaz
  • Kovagél, a gyengéd mégis hatékony tisztításért
  • Semleges pH- val rendelkezik
  • Gyerekbarát íz
  • Nátrium-lauril-szulfát, szacharin és tartósítószermentes
ÖKO TEST

Fogkrémeink német Öko- test minősítéssel rendelkeznek. A Öko- test kritériumait a legújabb tudományos eredmények alapján határozzák meg, és független laboratóriumokban végzik a méréseket az összetevők, hatóanyagok, káros anyagok, környezeti hatások vizsgálatával.

Összetevők:

Víz, kovasav, glicerin, xilitol, propilén-glikol, xantángumi, aroma (málna-eper-borsmenta), nátrium-lauril-szarkozinát, dinátrium-EDTA, nátrium-monofluorfoszfát, nátrium-klorid, titán-dioxid. Nátrium-monofluorfoszfátot (500 ppm Fluorid) tartalmaz.

Akik ezt a terméket választották ezeket vásárolták még: