Original Silicea Ajakherpesz gél 2 g

2.200 Ft

A Silicea herpesz gél különlegessége, hogy az égető érzés és viszketés enyhítése mellett megköti a sebváladékot, így természetes módon, célzottan szárítja ki a hólyagocskákat, ezáltal gátolja a vírus terjedését és felgyorsítja a gyógyulást.

EAN: 4010160053477 Kategóriák: ,

Leírás

A szilíciumgél elősegíti a hólyagocskák célzott kiszárítását. A tiszta ásványi szilíciumgél rendkívüli váladékmegkötő képessége révén a már kialakult hólyagocskákat gyorsan kiszárítja és elősegíti a gyógyulást.

A Hübner Original silicea ajakherpesz gél használatát már az első bizsergető érzés jelentkezésekor el kell kezdeni! A Hübner Original silicea ajakherpesz gél aktív alkotóeleme a szilíciumgél (kovasavgél), a szilícium ásványi anyag oxigénnel és vízzel alkotott vegyülete.

A szilíciumgél különlegessége abban rejlik, hogy az égető érzés és viszketés enyhítése mellett rendkívül jól megköti a sebváladékot. Ezáltal természetes módon csökkenti a herpeszhólyagocskák fertőző sebváladékát- a hólyagocskákat célzottan kiszárítja. Ezáltal gátolja a vírus terjedését és felgyorsítja a gyógyulást.

Adagolás:

Egyéni szükséglet szerint, a herpesz első jeleinek észlelésekor, naponta legfeljebb ötször vigye fel az ajakherpesz gélt az érintett bőrfelületre mindaddig, míg a hólyagocskák teljesen el nem múlnak.