VizolS Intensive oldatos szemcsepp

2.590 Ft

Nátrium-hialuronát tartalmú oldatos szemcsepp a szemszárazság enyhítésére és dexpantenollal a szemfelszín sérüléseinek regenerálására. A dexpantenol nyugtatja és védi a szemfelszínt, elősegítve annak regenerálódását. Gyorsan hat és tartósítószer-mentes. Kontaktlencsével is alkalmazható.

EAN: 3856013223359 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A VizolS INTENSIVE szemcsepp az enyhe és mérsékelt szemszárazság tüneteinek kezelésére, a könnyfilmréteg stabilizására, a szem síkosítására és a szemfelszín simaságának helyreállítására kifejlesztett készítmény.

HATÁSOSAN ALKALMAZHATÓ A KÖVETKEZŐ ESETEKBEN IS:

 • a szemfelszín mechanikus eredetű irritációja (kontaktlencseviselés,diagnosztikai vagy sebészeti beavatkozás)
 • külső tényezők okozta mechanikus irritáció (szél, nap, klóros víz, gyógyszerszedés)
 • a szem megerőltetése (hosszantartó, gyakori számítógép használat esetén)

A cseppentést követően gyorsan enyhülnek a kellemetlen tünetek. A VizolS INTENSIVE szemcsepp hatása kettős: nátrium-hialuronát összetevője nedvesíti és stabilizálja a könnyfilmréteget, míg a dexpantenol nyugtatja és védi a szemfelszínt, elősegítve annak regenerálódását. A szemszárazság csökkenthető, és ezáltal a szövődmények megelőzhetők.

SZEMSZÁRAZSÁGOT OKOZHATNAK A KÖVETKEZŐ TÉNYEZŐK:

 • szemsebészeti beavatkozások, a szem sérülése vagy idegen test jelenléte a szemben
 • könnyhiány vagy a könny túlzott mértékű párolgása miatt kialakuló könnyfilm-felszakadás, amely a szemfelszín sérülését és kellemetlen tüneteket okozhat
 • környezeti tényezők (központi fűtés, légkondicionálás, fénycsöves világítás, füst és szél)
 • gyakori és hosszantartó számítógép használat, televízió nézése
 • dekongesztáns szemcseppek használata
 • öregedés (becslések szerint a 65 évesnél idősebb populáció 75% szenved száraz szem szindrómában)
 • kontaktlencse-viselés
 • a nőket érintő hormonális változások: terhesség, szoptatás, menstruáció vagy menopauza
 • gyógyszerhasználat (antidepresszánsok, vérnyomáscsökkentők, fogamzásgátlók)
 • bizonyos betegségek (rheumatoid arthritis, diabétesz, asztma, pajzsmirigy-rendellenességek, glaukóma)

A VizolS INTENSIVE szemcsepp kontaktlencse-viselés esetén is alkalmazható.

Alkalmazás:

A készítmény szükség szerint naponta többször alkalmazható. Cseppentsen 1-2 cseppet a szembe, majd pislogjon néhányszor, így az oldat egyenletesen eloszlik a szem felszínén. A készítmény tartósítószert nem tartalmaz, ezért alkalmazása nem károsítja a szemet.

Készítmény Javallat Összetétel Az állapot kiváltó okai Alkalmazás Kontaktlencse mellett alkalmazható Alkalmazás utáni érzés
VizolS 0,21 Kevésbé súlyos szemszárazság kezelésére Nátrium-hialuronát 0,21% Kontaktlencse-viselés, allergia, idegen test, környezeti tényezők (száraz levegő, füst) 1-2 csepp a szembe naponta többször vagy szükség szerint Igen Azonnali felfrissülés és hosszantartó nedvesség-érzet.
VizolS 0,4 Súlyosabb szemszárazság kezelésére Nátrium-hialuronát 0,4% Öregedés, gyógyszerhasználat, agresszív környezeti tényezők (szél, nap, száraz levegő) 1-2 csepp a szembe naponta többször vagy szükség szerint Nem Azonnali enyhülés és hosszantartó komfort- és síkosság-érzet. Az alkalmazás a látás pillanatnyi elhomályosulását okozhatja.
VizolS INTENZÍV A szemszárazság kezelésére és a szemfelszín regenerálására Nátrium-hialuronát 0,15%
Dexpantenol 2%
Mechanikus eredetű szem-irritáció: kontaktlencse-viselés, sebészeti vagy diagnosztikai beavatkozás, gyógyszerszedés 1-2 csepp a szembe naponta többször vagy szükség szerint Igen Azonnali felfrissülés és hosszantartó nedvesség-érzet.
Összetétel:

Nátrium-klorid, nátrium-dihidrogén-foszfát-dihidrát, vízmentes dinátrium-foszfát, nátrium-hialuronát 0,15%, dexpantenol 2%, tisztított víz.

Orvostechnikai eszköz. A kockázatokról olvassa el a használati útmutató vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Akik ezt a terméket választották ezeket vásárolták még: